1-3 roky 

Príprava: 15 minút

Varenie: 20 minút

Celý recept

  • 30 g ryby
  • 1 malá rajčina
  • 1 malá hrsť hrášku
  • 1 ČL posekanej pažítky
  • šťava z 1 citróna
  • 50 g múky
  • 25 g masla
  • 1 štipka soli

Postup

  • rúru predhrejte na 210 °C
  • vo veľkej mise pripravte mrveničku: zmiešajte múku, maslo a štipku soli, kým nedostanete mrveničkové cesto
  • rajčinu umyte a nakrájajte najemno
  • rybu asi 5 minút naparujte a potom rozmrvte
  • v šalátovej mise zmiešajte rajčinu, hrášok, pažítku, citrónovú šťavu a uvarené kúsky ryby
  • zmes pridajte do misy na pečenie a posypte mrveničkou
  • pečte v rúre 15 minút.